Waterkruik kopen

Wil je een heerlijke waterkruik kopen? Dan ben je bij Kruikwinkel.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keuze in verschillende waterkruiken. Denk hierbij aan waterkruiken met hoes, zonder hoes en water kruiken voor kinderen. Heerlijk om te kopen voor tijdens de koude dagen of tegen bijvoorbeeld spierpijn, buikpijn, gewrichtspijn of menstruatiepijn.

Waterkruik met hoes kopen

Wil je een heerlijk zachte waterkruik kopen? Kies dan voor een waterkruik met hoes. Keuze uit verschillende hoezen zoals bijvoorbeeld een fleece hoes, gebreide hoes of een hoes van nep bont. Niet alleen is het stofje van de hoes te kiezen maar is er ook veel keus in de verschillende printjes. Een hoes is niet alleen heerlijk zacht en mooi om te zien, maar zorgt er ook voor dat je waterkruik langer warm blijft.

Waterkruik zonder hoes kopen

Geen hoes nodig bij je waterkruik? Koop dan een waterkruik zonder hoes. Waterkruiken zonder hoes zijn te koop in verschillende types, kleuren en printjes zodat er voor iedereen wel iets bij zit.

Waterkruik voor kinderen kopen

Naast de standaard waterkruiken met en zonder hoes, kun je bij ons ook waterkruiken voor kinderen kopen. Deze waterkruiken hebben een kleiner formaat dan de gewone en ook de printjes en hoezen zijn speciaal gemaakt voor de kinderen. Koop een leuke waterkruik en je kindje heeft het tijdens de koude dagen heerlijk warm.