Warmwaterkruik met hoes

Er zijn veel verschillende warmwaterkruiken met hoes te verkrijgen bij Kruikwinkel.nl. Er is ruime keuze uit bijvoorbeeld warmwaterkruiken met pluche hoezen, gebreide hoezen, hoezen met print, hoezen zonder print en ga zo maar door. Zo is er voor ieder wat wils. Denk bijvoorbeeld aan een leuk hart voor je geliefde of een mooie warmwaterkruik met gebreide hoes voor een vriend. Warmwaterkruiken met hoes zijn natuurlijk niet alleen leuk om cadeau te geven of te krijgen. Ook jezelf lekker verwennen met een heerlijke en mooie kruik mag best!

Warmwaterkruik met zachte pluche hoes

Bij Kruikwinkel.nl heb je een ruime keuze uit verschillende warmwaterkruiken met een zachte pluche hoes. Ze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en met verschillende printjes. Kies bijvoorbeeld voor een mooie blauwe, taupe, of roze hoes.

Warmwaterkruik met gebreide hoes

Wil je liever geen warmwaterkruik met een zachte pluche hoes, maar bijvoorbeeld liever met een gebreide hoes? Ook dit is geen probleem. Wij verkopen verschillende, stijlvolle, warm water kruiken met een gebreide hoes. Er zijn gebreide hoezen zonder printjes maar ook veel gebreide hoezen met een leuk printje.

Warmwaterkruik met fleece hoes

Geef je niet veel om leuke printjes maar wil je een warmwaterkruik vooral voor zijn functionaliteit, kies dan voor een heerlijk zachte warmwaterkruik met fleece hoes. Een fleece hoes is erg zacht en houdt de kruik lekker warm. Lekker zacht op je lichaam maar toch ook wel leuk om te zien. Een goede combinatie!