1. 1
  2. 2

Warmwaterkruiken

Opzoek naar een heerlijke warmwaterkruik? Dan ben je bij Kruikwinkel.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keuze in verschillende warmwaterkruiken. Denk hierbij aan warmwaterkruiken met hoes, warmwaterkruiken zonder hoes en warmwaterkruiken voor kinderen. Heerlijk voor tijdens de koude dagen of tegen bijvoorbeeld spierpijn, buikpijn, gewrichtspijn of menstruatiepijn.

Warmwaterkruiken met hoes

Wil je een heerlijk zachte warmwaterkruik? Kies dan voor een warmwaterkruik met hoes. Keuze uit verschillende hoezen zoals bijvoorbeeld een fleece hoes, gebreide hoes of een hoes van nep bont. Niet alleen is het stofje van de hoes te kiezen maar is er ook veel keus in de verschillende printjes. Een hoes is niet alleen heerlijk zacht en mooi om te zien, maar zorgt er ook voor dat je warmwaterkruik langer warm blijft.

Warmwaterkruiken zonder hoes

Geen hoes nodig bij je warmwaterkruik? Kies dan voor een warmwaterkruik zonder hoes. Warmte kruiken zonder hoes zijn te verkrijgen in verschillende types, kleuren en printjes zodat er voor iedereen wel iets bij zit.

Warmwaterkruik voor kinderen

Naast de standaard warmwaterkruik met en zonder hoes, bieden wij ook warmwaterkruik voor kinderen aan. Deze kruiken hebben een kleiner formaat dan de gewone en ook de printjes en hoezen zijn speciaal gemaakt voor de kinderen. Kies een leuke kruik uit en je kindje heeft het tijdens de koude dagen heerlijk warm.