1. 1
  2. 2

Zachte kruik

Opzoek naar een heerlijk zachte kruik? Dan ben je bij Kruikwinkel.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keuze in verschillende zachte kruiken. Denk hierbij aan zachte kruiken met hoes, zonder hoes en zachte kruiken voor kinderen. Heerlijk voor tijdens de koude dagen of tegen bijvoorbeeld spierpijn, buikpijn, gewrichtspijn of menstruatiepijn.

zachte kruiken met hoes

Wil je een heerlijk zachte kruik? Kies dan voor een kruik met hoes. Keuze uit verschillende hoezen zoals bijvoorbeeld een fleece hoes, gebreide hoes of een hoes van nep bont. Niet alleen is het stofje van de hoes te kiezen maar is er ook veel keus in de verschillende printjes. Een hoes is niet alleen heerlijk zacht en mooi om te zien, maar zorgt er ook voor dat je kruik langer warm blijft.

zachte kruiken zonder hoes

Geen hoes nodig bij je zachte kruik? Kies dan voor een zachte kruik zonder hoes. Kruiken zonder hoes zijn te verkrijgen in verschillende types, kleuren en printjes zodat er voor iedereen wel iets bij zit.

zachte kruiken voor kinderen

Naast de standaard zachte kruiken met en zonder hoes, bieden wij ook zachte kruiken voor kinderen aan. Deze zachte kruiken hebben een kleiner formaat dan de gewone en ook de printjes en hoezen zijn speciaal gemaakt voor de kinderen. Kies een leuke zachte kruik uit en je kindje heeft het tijdens de koude dagen heerlijk warm.