Waterkruik

Opzoek naar een heerlijke waterkruik? Dan ben je bij Kruikwinkel.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keuze in verschillende waterkruiken. Denk hierbij aan waterkruiken met hoes, zonder hoes en water kruiken voor kinderen. Heerlijk voor tijdens de koude dagen of tegen bijvoorbeeld spierpijn, buikpijn, gewrichtspijn of menstruatiepijn.

Waterkruik met hoes

Wil je een heerlijk zachte waterkruik? Kies dan voor een waterkruik met hoes. Keuze uit verschillende hoezen zoals bijvoorbeeld een fleece hoes, gebreide hoes of een hoes van nep bont. Niet alleen is het stofje van de hoes te kiezen maar is er ook veel keus in de verschillende printjes. Een hoes is niet alleen heerlijk zacht en mooi om te zien, maar zorgt er ook voor dat je waterkruik langer warm blijft.

Waterkruik zonder hoes

Geen hoes nodig bij je waterkruik? Kies dan voor een waterkruik zonder hoes. Waterkruiken zonder hoes zijn te verkrijgen in verschillende types, kleuren en printjes zodat er voor iedereen wel iets bij zit.

Waterkruik voor kinderen

Naast de standaard waterkruiken met en zonder hoes, bieden wij ook waterkruiken voor kinderen aan. Deze waterkruiken hebben een kleiner formaat dan de gewone en ook de printjes en hoezen zijn speciaal gemaakt voor de kinderen. Kies een leuke waterkruik uit en je kindje heeft het tijdens de koude dagen heerlijk warm.