Warme kruik

Opzoek naar een heerlijk warme kruik? Dan ben je bij Kruikwinkel.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keuze in verschillende warme kruiken. Denk hierbij aan warme kruiken met hoes, zonder hoes en warme kruiken voor kinderen. Heerlijk voor tijdens de koude dagen of tegen bijvoorbeeld spierpijn, buikpijn, gewrichtspijn of menstruatiepijn.

Warme kruiken met hoes

Wil je een heerlijk warme kruik? Kies dan voor een kruik met hoes. Keuze uit verschillende hoezen zoals bijvoorbeeld een fleece hoes, gebreide hoes of een hoes van nep bont. Niet alleen is het stofje van de hoes te kiezen maar is er ook veel keus in de verschillende printjes. Een hoes is niet alleen heerlijk zacht en mooi om te zien, maar zorgt er ook voor dat je kruik langer warm blijft.

Warme kruiken zonder hoes

Geen hoes nodig bij je warme kruik? Kies dan voor een warme kruik zonder hoes. Kruiken zonder hoes zijn te verkrijgen in verschillende types, kleuren en printjes zodat er voor iedereen wel iets bij zit.

Warme kruiken voor kinderen

Naast de standaard warme kruiken met en zonder hoes, bieden wij ook warme kruiken voor kinderen aan. Deze warme kruiken hebben een kleiner formaat dan de gewone en ook de printjes en hoezen zijn speciaal gemaakt voor de kinderen. Kies een leuke warme kruik uit en je kindje heeft het tijdens de koude dagen heerlijk warm.