Fashy kruik

Opzoek naar een Fashy kruik? Dan ben je bij Kruikwinkel.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keuze in verschillende kruiken van het Duitse merk Fashy. Denk hierbij aan kruiken met hoes, zonder hoes en water kruiken voor kinderen. Heerlijk voor tijdens de koude dagen of tegen bijvoorbeeld spierpijn, buikpijn, gewrichtspijn of menstruatiepijn.

Fashy kruik met hoes

Wil je een heerlijk zachte Fashy kruik? Kies dan voor een kruik met hoes. Keuze uit verschillende hoezen zoals bijvoorbeeld een fleece hoes, gebreide hoes of een hoes van nep bont. Niet alleen is het stofje van de hoes te kiezen maar is er ook veel keus in de verschillende printjes. Een hoes is niet alleen heerlijk zacht en mooi om te zien, maar zorgt er ook voor dat je waterkruik langer warm blijft.

Fashy kruik zonder hoes

Geen hoes nodig bij je Fashy kruik? Kies dan voor een kruik zonder hoes. Kruiken zonder hoes zijn te verkrijgen in verschillende types, kleuren en printjes zodat er voor iedereen wel iets bij zit.

Fashy kruik voor kinderen

Naast de standaard Fashy kruiken met en zonder hoes, bieden wij ook Fashy kruiken voor kinderen aan. Deze kruiken hebben een kleiner formaat dan de gewone kruiken en ook de printjes en hoezen zijn speciaal gemaakt voor de kinderen. Kies een leuke kruik uit en je kindje heeft het tijdens de koude dagen heerlijk warm.