Pittenzak

Last van pijnlijke plekken op het lichaam? Kies dan voor een heerlijke pittenzak! Keuze uit verschillende soorten en maten.

Kersenpittenzak

Opzoek naar een lekker lichte pittenzak, kies dan voor een kersenpittenzak! Een kersenpittenzak is gevuld met kersenpitten die een isolerende werking hebben. Het zorgt er voor dat de warmte voor langere tijd wordt vast gehouden en langzaam wordt afgegeven aan de omgeving. De kersenpittenzak is gemakkelijk op te warmen in de magnetron of in de oven. Let er wel op dat je niet de grill stand gebruikt, hier kunnen ze niet tegen. De kersenpittenzak is niet alleen te gebruiken als warmte bron, ook als je deze een paar uur in de vriezer of koelkast legt kan het goed dienst doen als koud kompres.

Pittenzak met koolzaadvulling

Naast de welbekende kersenpittenzak hebben wij ook pittenzakken met een koolzaadvulling. Dit zijn kleinere zaadjes dan de kersenpitten. De koolzaad vulling voelt wat zachter aan en is kneedbaarder. Een pittenzak met koolzaadvulling is gemakkelijk op te warmen in de magnetron of de oven.

Warmte kussen met silicagel balletjes

Heb je een allergie voor 1 van de soorten pitten, dan is een warmte kussen met silicagel balletjes een aanraden. De balletjes voelen heerlijk zacht aan. Een warmte kussen met silicagel balletjes is niet alleen te gebruiken als warmtekussen maar ook al koud kompres. Deze warmte kussen zijn op te warmen in de magnetron en zijn te koelen in de koelkast.

Pittenzak met druivenpit vulling

Nu ook verkrijgbaar: Pittenzak met druivenpit vulling. Door de kleine pitjes voelt de pittenzak heerlijk zacht aan. Druivenpitten houden goed warmte vast waardoor je lang profijt hebt van deze pittenzakken.

Pittenzak bestellen

Wil je een heerlijke pittenzak bestellen, geen probleem! Kies een mooie uit, bestel en betaal hem. Bestel je op werkdagen voor 17 uur, dan heb je hem morgen nog in huis!